Booking av instruksjonstime med pro Sander Solberg

Publisert: 21. april 2017  av Gjøril Johnsson Solberg

Sander har fra 2017 tatt i bruk ProTrainer - et bookingsystem gjennom Golfbox. Det gjør det enklere for dere å booke instruksjonstime med Sander !

Sander er fra 2017 pro både for medlemmer på Huseby & Hankø golfklubb og medlemmer i Onsøy golfklubb.
Sander tlibyr ulike typer instruksjon og kurs. Type instruksjon og pris finner du her

Nytt av året er at Sander benytter seg av et bookingsystem som heter
 ProTrainer.

Nå blir det enkelt å booke protime - alt skjer gjennom din Goflbox profil !

Veiledning:
* Logg deg på Goflbox.
* På forsiden da står det som hovedpunkt nr 2 - Trenere i min klubb ( med Golfbox ProTrainer )
* Trykk på Sander Solberg

Du kommer da til ProTrainer hvor du kan velge dato, tid og sted. Se bildet under.

* Du kan velge mellom Undervisning eller Kurs.
- Undervisning = individuell trening. Kurs = gruppetrening som krever påmelding.
- Herre-, dame- og seniortreningene er eksempler på Kurs som man skal melde seg på ( disse kursene er gratis for klubbens medlemmer ).

* Man skifter mellom Undervisning og Kurs på den mørkeblå linja - samme linje som det står Sander Solberg ProTrainer i.

Valg av type Undervisning:
* Trykk der det står 25 minutter leksjon. Da kommer det opp flere alternativer for type undervisning.
* Hvis dere holder musetasten over de ulike alternativene ser dere hva undervisningen heter.
* Trykk på valgt undervisning og den velges som aktuelle undervisning.
* Velg dato og ønsket tid, og trykk på søk. Da kommer det opp aktuelle ledige tidspunkt rundt tiden du valgte.
* Trykk på tiden du ønsker
* Da kommer du inn i nytt bilde hvor du bekrefter bestillingen.
* Siste bilde viser kommende bookinger
* Ønsker man booke flere timer, trykk på Hjem knappen.

Spørsmål kan rettes til sander Solberg på mb 91 87 98 21 eller pro@hhg.no .

Lykke til med sesongen 2017 !